L’article de Mariona Lladonosa “Catalanitat(s) als Països Catalans” de la revista Mirmanda, ara a la Catalan Social Sciences Review

L’article de Mariona Lladonosa publicat per la revista Mirmanda “Catalanitat(s) als Països Catalans” ha estat seleccionat per la Catalan Social Sciences Review i apareix publicat en anglès en el número 4 de novembre de 2014 d’aquesta publicació.

La revista està editada per la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’Institut d’Estudis Catalans. Neix l’any 2012 com a publicació anual, amb l’objectiu de publicar articles científicament rellevants, publicats originàriament en català, i traduir-los a l’anglès. La revista s’adreça a acadèmics, professionals i estudiants d’arreu del món interessats en les ciències socials i la recerca catalana. Els articles estan relacionats amb matèries com la filosofia, pedagogia, psicologia, sociologia, demografia, geografia, lleis, economia, antropologia, comunicació i ciències polítiques. Cada matèria constitueix una secció de la revista.
Podeu consultar el número aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s