L’article de Mariona Lladonosa “Catalanitat(s) als Països Catalans” de la revista Mirmanda, ara a la Catalan Social Sciences Review

L’article de Mariona Lladonosa publicat per la revista Mirmanda “Catalanitat(s) als Països Catalans” ha estat seleccionat per la Catalan Social Sciences Review i apareix publicat en anglès en el número 4 de novembre de 2014 d’aquesta publicació.

La revista està editada per la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’Institut d’Estudis Catalans. Neix l’any 2012 com a publicació anual, amb l’objectiu de publicar articles científicament rellevants, publicats originàriament en català, i traduir-los a l’anglès. La revista s’adreça a acadèmics, professionals i estudiants d’arreu del món interessats en les ciències socials i la recerca catalana. Els articles estan relacionats amb matèries com la filosofia, pedagogia, psicologia, sociologia, demografia, geografia, lleis, economia, antropologia, comunicació i ciències polítiques. Cada matèria constitueix una secció de la revista.
Podeu consultar el número aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s